Degustační menu, Kč 850,-
- Pečená řepa balená do tyrolského špeku, servírovaná s ricottou, kousky rukoly a kapkami balsamicové redukce
- Dýňová polévka se sušenými jablky a praženými dýňovými semínky
- Krůtí roláda plněná sekanými ořechy, směsí bylinek a plátky parmské šunky, s opečeným brambůrkem a šafránovým crème fraîche
- Pošírovaný mečoun v citrónovém másle s kapary, pečenými cherry rajčátky, sekanými černými olivami a šlehaným dýňovým purée
- Pečené telecí kousky v portském víně s čerstvým tymiánem servírované s dušenou jasmínovou rýží a praženými sezamovými semínky
- Konfitovaná vepřová líčka s podzimní zeleninou podávaná s pečenou dýní s česnekem a šalvějí, dochucenou olivovým olejem a jemnou solí maldon
- Dýňový koláč se skořicovo-smetanovou omáčkou
Back to All Events
Earlier Event: October 15
Autorské čtení 'Šumava očima Vladimíra Horpeniaka'
Later Event: November 11
Svatomartinské menu