Back to All Events

Dny francouzské kuchyně


• Smažená žabí stehýnka (80g) v kukuřičné krustě s lněným semínkem podávaná se šafránovým crème fraîche a rozpečenou bylinkovou bagetkou • Kč 145,-
Fried frog legs in a corn crust with linseeds served with saffron crème fraîche and toasted herb baguette

• Grilované nugetky z čerstvého kozího sýra (80g) balené do slaniny s rukolovým salátkem se sušenými rajčaty, červenou řepou a divokými brusinkami • Kč 145,-
Grilled goat cheese nuggets wrapped in bacon, served with rucola salad with dried tomatoes, beetroot and wild cranberries

• Francouzská cibulová polévka s badyánem, bílým vínem a krutonky s ementálem • Kč 45,-
French onion soup with star anise, white wine and Emmental cheese croutons

• Cassoulet de Dijon s telecími kousky (150g), fazolovými lusky, česnekem a špenátovou rýží • Kč 225,-
Cassoulet de Dijon with veal, green beans, garlic and spinach rice

• Grilovaná jehněčí svíčková (180g) doplněná o šalotkovou omáčku s portským vínem a pečeným bramborovým purée • Kč 295,-
Grilled lamb sirloin served with shallot sauce with port wine and baked potato purée

• Jablečný tarte tatin s mléčným karamelem a šlehačkou • Kč 65,-
Apple tarte tatin with milk caramel and whipped cream

Earlier Event: November 11
Svatomartinské menu
Later Event: November 19
Beaujolais Nouveau est arrivé